MLADI ALBANCI OD DANAS U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA

Izvor: Kurir, 22.Nov.2010, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADI ALBANCI OD DANAS U DRŽAVNIM INSTITUCIJAMA

BEOGRAD - Šestomesečni program stažiranja u državnim institucijama za šestoro mladih Albanaca i Albanki počinje danas u Ministarstvu za ljudska i manjinska prava i sekretarijatima u Vojvodini.

Taj program organizuje Ministarstvo za ljudska i manjinska prava u saradnji sa sekretarijatima Autonomne Pokrajine Vojvodine i Organizacijom za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) uz podršku britanske ambasade u Srbiji.

Četvoro mladih Albanki i Albanaca stažiraće u tom ministarstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a dvoje u pokrajinskim sekretarijatima.

- Ovim programom Ministarstvo želi da podrži integraciju albanske nacionalne manjine u društvo i pomogne stvaranje uslova za povećanje broja pripadnika ove etničke zajednice u državnoj administraciji - kaže se u saopštenju ministarstva.

Program će trajati do 22. aprila.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.