Podnošenje zahteva za upis prvaka počinje 1. februara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2022, 18:51

Podnošenje zahteva za upis prvaka počinje 1. februara

Podnošenje zahteva izabranoj školi za upis dece u prvi razred počinje 1. februara.

U Ministarstvu prosvete kažu za Tanjug da je škola dužna da upiše svako dete sa područja škole.

Takođe, navode da škola može da upiše i dete sa područja druge škole, na zahtev roditelja u skladu sa prostornim i kadrovskim mogućnostima škole.

Škola je dužna da obavesti roditelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika o odluci po njegovom zahtevu za upis deteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << van područja škole do 30. aprila tekuće kalendarske godine u kojoj se vrši upis.

Za prijavu deteta na uvid se podnosi važeća lična karta, sa adresom roditelja ili staratelja, kao i rešenje o starateljstvu za decu pod starateljstvom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od 1. februara počinje UPIS ĐAKA U ŠKOLU Potrebna su ova dokumenta

Izvor: Blic, 25.Jan.2022

Podnošenje zahteva izabranoj školi za upis dece u prvi razred počinje 1. februara.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.