Podgorički mlada i mladoženja doživeli najgori scenario: Nisu stigli na venčanje zbog kolapsa u gradu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorički mlada i mladoženja doživeli najgori scenario: Nisu stigli na venčanje zbog kolapsa u gradu (FOTO)

Skandalozno

Venčanje obično u životu predstavlja jedan od najbitnijih datuma i niko na svetu ne bi voleo da doživi neku neprijatnost na taj dan, a kamoli da zakasni na veselje ili da, u najgorem slučaju, uopšte ne stigne.

Jedan od neprijatnih scenarija desio se danas u Podgorici.

Naime, dok se održavao Prajd u Podgorici pod sloganom "Čojstvom protiv nasilja", napravila se ogromna gužva. Na ulicama je bilo oko 300 pripadnika LGBT populacije i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << broj policije koji ih je štitio, tako da se napravio veliki zastoj.

Zbog toga, mladenci nisu stigli ni da dođu do opštine u kojoj je trebalo da se održi građansko venčanje. Policija ih je, kako kažu, vratila nazad, tako da nisu mogli da krenu dalje.

Pogledajte fotografiju:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.