Podgorica: Lažna dojava o bombi u tržnom centru

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podgorica: Lažna dojava o bombi u tržnom centru

Podgorica -- Tržni centar "Delta Siti" u Podgorici evakuisan je oko 12:45 časova zbog dojave o podmetnutoj bombi. Dojava je bila lažna.

Policija je evakuisala i ljude sa parkinga ispred tržnog centra, prenosi vijesti.me.

Ovom portalu je iz policije rečeno da će "Delta Siti" biti zatvoren dok se ne pregleda "svaki pedalj" objekta.

Navodi se da je u trenutku dojave u tržnom centru bilo više stotina građana i da su ispred "Delte" bile ekipe vatrogasne službe i Hitne pomoći.

Radnici su oko 16 časova počeli da se vraćaju na svoja radna mesta u šoping molu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podgorica: Lažna dojava o bombi u tržnom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Apr.2017

Tržni centar "Delta Siti" u Podgorici evakuisan je danas oko 12:45 časova zbog dojave o podmetnutoj bombi, a kako se ispostavilo nakon pregleda antidiverzione jedinice, dojava je bila lažna...Radnici su oko 16 časova počeli da se vraćaju na svoja radna mesta u šoping molu. Policija je prethodno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Lažna dojava o bombi u Delta sitiju u Podgorici

Izvor: N1 televizija, 08.Apr.2017

Dojava o bombi u tržnom centru "Delta siti" u Podgorici je bila lažna, utvrđeno je pregledom antidiverzione jedinice crnogorske Uprave policije. Tržni centar je prethodno evakuisan posle dojave o podmetnutoj bombi, a policija je pretražila centar...Nakon pretresa tržnog centra koji je trajao više...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.