Pod 1. neće biti crvene trake; Pod 2. biće to više različitih akcija, a pod 3. uništavanje

Izvor: B92, 25.Maj.2023, 18:21

Pod 1. neće biti crvene trake; Pod 2. biće to više različitih akcija, a pod 3. uništavanje

Savetnik ukrajinskog predsednika izjavio da će predstojeća kontraofanziva uključivati "desetine različitih akcija" za uništavanje ruskih snaga.

Mihajlo Podoljak je naime, na društvenoj mreži Tviter, naveo da dugoočekivana i dugonajavljivana kontraofanziva "neće biti pojedinačni događaj koji će započeti u određeni sat, određenog dana, svečanim rezanjem crvene trake".

Takođe, kaže i da postoje "desetine različitih akcija" za uništavanje ruskih okupacijskih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << snaga "u različitim smerovima".

Dodao je i da je uništavanje neprijateljske logostike, takođe kontraofanziva.

Do sada je bilo, podsetimo, mnogo nagađanja o tome kada će Ukrajina zaista započeti veliku kontraofanzivu, ali je zvanični KIjev ostao škrt na rečima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.