Počinju novi radovi na obilaznici oko Beograda

Izvor: Mondo, 24.Apr.2019, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinju novi radovi na obilaznici oko Beograda

Do 1. juna radiće se i na mostu preko Save u smeru ka petlji Orlovača.

Foto: MONDO/Bojana Zimonjić Jelisavac

Povoljne vremenske prilike očekuju vozače na putevima u Srbiji.

Mnogi stanovnici će spojiti Uskrs i Prvomajske praznike, pa se krajem radne nedelje očekuje daleko veći broj automobila, kako na putevima, tako i na pojedinim graničnim prelazima.

Auto-moto savez Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << podseća da je vreme čekanja na graničnim prelazima često promenljivo i savetuju da, ukoliko dođe do dužih zadržavanja, koriste alternativne prelaze, kao što su Šid, Sot i Bačka Palanka – sa Hrvatskom, a Kelebija, Bački Breg i drugi manji prelazi, koji rade od 7 do 19 časova, sa Mađarskom.

Trenutno se vozila na putničkim terminalima zadržavaju do 30 minuta, osim na izlazu na prelazu Horgoš 2 gde se čeka do 60 minuta.

Zadržavanja na graničnim prelazima za teretna vozila, na izlazu iz zemlje su višesatna, a teretnjaci na prelazu Batrovci čekaju čak 14 sati, saopštio je AMSS.

Na prelazu Bačka Palanka, teretnjaci čekaju osam sati, na Horgošu sedam, na Kelebiji šest, Šidu pet, Bogojevu tri sata, a na Sremskoj Rači 60 minuta.

Danas počinju radovi na obilaznici oko Beograda, na mostu preko Save, u smeru ka petlji Orlovača. U zoni radova doći će do suženja puta, pa će maksimalna dozvoljena brzina biti 50 km/h. Takođe, na obilaznici se radi u zoni petlje Batajnica.


Pogledaj vesti o: Prvi maj

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.