Počinje nova sednica Skupštine

Izvor: B92, 02.Dec.2020, 06:50

Počinje nova sednica Skupštine

Beograd -- Skupština Srbije počinje novu sednicu na kojoj će razmatrati izveštaje o radu Fiskalnog saveta Srbije i Agencije za borbu protiv korupcije za 2019. godinu.

Pred poslanicima će biti i izveštaj o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, kao i izveštaj Komisije za hartije od vrednosti od 1. januara do 31.decembra 2019.godine.

Na dnevnom redu je i Predlog odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan Agencije za energetiku za 2021. godinu, izmene i dopune finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za 2020.godinu, kao i Predlog odluke o davanju saglasnosti na finansijski plan REM-a za 2021.godinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.