Izvor: RTS, 01.Dec.2020, 12:13

Poslanici o izveštajima i predlozima odluka

Skupština Srbije počela je novu sednicu na kojoj će poslanici razmatrati izveštaje o radu Agencije za borbu protiv korupcije, Fiskalnog saveta, Komisije za hartije od vrednosti za 2019. godinu.
Poslanici će razmatrati i Izveštaj o radu Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki u periodu od 1. januara do 31. decembra 2019. godine.
Razmatraće i predlozi odluka o davanju saglasnosti na finansijski plan Agencije za energetiku >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i na finansijski plan Regulatornog tela za elektronske medije za 2021. godinu i Predlog odluke o davanju saglasnosti na izmene i dopune finansijskog plana Komisije za hartije od vrednosti za ovu godinu.
Pre razmatranja izveštaja poslanici postavljaju pitanja Vladi Srbije i državnim institucijama.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslanici razmatraju izveštaje nezavisnih tela

Izvor: Blic, 01.Dec.2020

Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu sednicu na kojoj razmatraju izveštaje o radu Agencije za borbu protiv korupcije, Fiskalnog saveta, Komisije za hartije od vrednosti za 2019.godinu.

Nastavak na Blic...

Parlament danas o izveštajima Fiskalnog saveta, REM-a i Agencije za borbu protiv korupcije

Izvor: Blic, 02.Dec.2020, 08:45

Skupština Srbije počinje danas novu sednicu na kojoj će razmatrati izveštaje o radu Fiskalnog saveta Srbije za 2019. godinu i Agencije za borbu protiv korupcije za 2019. godinu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.