Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2023, 08:41

Ponovo nastava u "Vladislav Ribnikar", kraći časovi, prisustvo nije obavezno, pojačano prisustvo policije, nadzor prosvetne inspekcije

Jutros je u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ponovo počela nastava prekinuta masovnim ubistvom, koje se dogodilo 3. maja. Prisustvo na skraćenim časovima nije obavezno, nema ocenjivanja, a u školi će u svakoj smeni biti po šest policajaca. Takvoj odluci protivi se više od 200 roditelja, koji zahtevaju da se školska godina završi, a da se dan kada je počinjeno ubistvo, računa kao poslednji dan škole.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJA SE NASTAVA U OŠ VLADISLAV RIBNIKAR: U svakoj smeni biće prisutno šest policajaca!

Izvor: Pančevac-online.com, 22.Maj.2023

Nastava u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, u kojoj se 3. maja dogodila velika tragedija kada je učenik sedmog razreda K. K. ubio 8 učenika i čuvara škole, nastavlja se danas sa skraćenim časovima, bez ocenjivanja, prozivanja i uz prisustvo u školi šest policajaca u svakoj smeni. Kao...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Počela nastava u OŠ „Vladislav Ribnikar“, u klupama i učenici odeljenja VII/2

Izvor: Danas, 22.Maj.2023

Nastava u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" nastavlja se danas, 19 dana nakon masovnog ubistva, sa skraćenim časovima, bez ocenjivanja i prozivanja, uprkos zahtevu više od 200 roditelja da kraj školske godine bude 3. maj, dan nezapamćene tragedije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.