Izvor: Blic, 22.Maj.2023, 08:50

"RIBNIKAR", KAKO DALJE? Deca su se jutros vratila na nastavu, a deo roditelja ima tri zahteva: Proglasiti 3. maj krajem školske godine, đake ne vraćati na mesto masakra, od škole napraviti memorijalni centar

Nakon masakra u OŠ „Vladislav Ribnikar” na Vračaru u kojem je ubijeno devetoro đaka i čuvar škole (još šestoro ranjeno), većina učenika se 10. maja vratila u klupe, a jutros se u školi oglasilo prvo zvono posle tragedije i đaci su se vratili časovima i nastavi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pomoćnik ministra prosvete: Većini roditelja učenika iz OŠ „Vladislav Ribnikar“ odgovara da deca dolaze u sredinu koju poznaju, ali da se prostor prilagodi

Izvor: Danas, 22.Maj.2023

Pomoćnik ministra prosvete Milan Pašić izjavio je danas da se većina roditelja Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" izjasnila da im odgovara da deca dolaze u sredinu koju poznaju, ali da se taj prostor prilagodi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.