Počele pripreme za Novu godinu: Beograd dobija klizalište i ledeni dvorac

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počele pripreme za Novu godinu: Beograd dobija klizalište i ledeni dvorac

Velika radost najmlađih sugrađana

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da radi na tome da u decembru i januaru na Trgu republike bude napravljeno klizalište sa ledenim dvorcem.

On je novinarima u Beogradu rekao da radi na tome, ali da za sada ne može da otkrije sve detalje.

Vesić je naveo da radi na tome da to ne bude klasično klizalište na kakva su svi navikli, već klizalište kakvo još nije viđeno u Beogradu i Srbiji, te da osim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njega na Trgu republike bude i ledeni dvorac koji će biti privlačan za decu.

- Nadam se da ćemo to uraditi i da će to, uz ovogodišnje koncerte koje ćemo organizovati, biti još jedan događaj za Novu godinu - dodao je Vesić.

Pogledajte rezultate

NAJVRELIJI DAN U BEOGRADU: Na Zvezdari izmereno "samo" 30, a u ovoj ulici PAKAO OD 45 STEPENI! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.