Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Jedna od tema - situacija u regionu sa POSEBNIM OSVRTOM na BiH

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2017, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela sednica Saveta za nacionalnu bezbednost: Jedna od tema - situacija u regionu sa POSEBNIM OSVRTOM na BiH

Sednica se održava u zdanju na Andrićevom vencu

Sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, počela je nešto posle 12 časova, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić ranije danas najavio je da će teme sednice Saveta biti situacija u regionu sa posebnim osvrtom na BiH, razgovori u vezi sa KiM, kao i pitanje organizacije i reorganizacije naših bezbednosnih snaga.

Sednici koja se održava u zdanju na Andrićevom vencu, pored Vučića kao šefa države, prisustvuju i sekretar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tog Saveta Nebojša Stefanović, direktor BIA Bratislav Gašić, direktor Kancelarije za KiM Marko Ðurić, ministarka pravde Nela Kuburović, načelnik generalštaba VS general Ljibiša Diković, ministar odbrane Aleksandar Vulin...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.