Počela rekonstrukcija krova u osnovnoj školi “Desanka Maksimović”

Izvor: SandzakPress.net, 21.Avg.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela rekonstrukcija krova u osnovnoj školi “Desanka Maksimović”

Novi Pazar – Osnovna škola Desanka Maksisovic godina je imala problema zbog ravnog krova koji je prokišnjavao u jesenjem i zimskom dijelu školske godine. Zahvaljujuci donaciji Evropske investicione banke za obnovu i razvoj, ovaj problem postaće prošlost. Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutovcic obišao je sa saradnicima radove na krovu škole ali je razgovarao i o realizaciji drugih projekata posebno završetka sportske dvorane. “Ovaj “Skadar na Bojani” koji smo dva puta plaćali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << a nikad nije završen, djelo je prošle, Ugljaninove vlasti. Sljedeće šta ćemo raditi biće upravo ova sportska dvorana. Projekat imamo, samo treba da obezbjedimo novac. Takodje, uradićemo i pješačku stazu pored škole kojom će đaci moći bezbjedno da se kreću, a takodje i vjernici kojima će biti olakšan put do džamije u blizini škole” – rekao je gradonačelnik. Podsjetimo, u okviru projekta Rekonstrukcije osnovnih i srednjih skola koji realizuju Evropska investiciona banka i Ministratsvo prosvjete, ove godine biće uradjena fiskulturna sala u Gimnaziji i krov u osnovnoj školi “Desanka Maksimović”, dok bi naredne godine trebalo da bude izgradjena fiskulutrna sala u osnovnoj školi “ Jovan Jovanović Zmaj”. (rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Novi prozori u učionicama

Izvor: JuznaSrbija.info, 21.Avg.2015

Učenici Osnovne škole „Ratko Vukićević“ od početka nove školske godine nastavu će slušati u renovinarim učionicama, sa novim prozorima i fasadnom stolarijom, kaže gradonačelnik Niša, dr Zoran Perišić, koji je obišao radove u ovoj školi...Radovi se obavljaju u okviru projekta Vlade...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.