Počela prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja parlamenta

Izvor: Studio B, 01.Okt.2014, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja parlamenta

Skupština Srbije počela je danas redovno jesenje zasedanje, a na dnevnom redu prve sednice su izmene zakona o javnoj svojini i o poreskom postupku i poreskoj administraciji.

Redovno zasedanje počelo je uz postrojavanje garde i intoniranje državne himne.

Među 11 tačaka dnevnog reda koje će poslanici razmatrati jeste i Predlog zakona o izvozu i uvozu naoružanja i vojne opreme, kao i potvrđivanje Sporazuma o zajmu (Drugi Projekat razvoja zdravstva Srbije) s Međunarodnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << bankom za obnovu i razvoj, i Sporazuma s Vladom Moldavije o saradnji i uzajamnoj pomoći u carinskim pitanjima.

Na dnevnom redu biće i potvrđivanje Sporazuma s Vladom Alžira o uzajamnoj razmeni i zaštiti tajnih podataka u oblasti odbrane. Poslanici će razmotriti i potvrđivanje Konvencije Međunarodne organizacije rada broj 94 o radnim klauzulama javnih ugovora, Protokola uz Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju Srbije i Evropskih zajednica i njihovih država članica, kojim se uzima u obzir pristupanje Hrvatske EU, i Sporazuma Vlade Srbije i Saveta ministara Republike Albanije o veterinarskoj saradnji.

Na prvoj redovnoj sednici biće razmatrana i dopuna i izmena Odluke o izboru članova i zamenika članova skupštinskih odbora, koje su podneli Srpska napredna stranka i Demokratska stranka.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Počela prva sednica redovnog jesenjeg zasedanja parlamenta

Izvor: Beta, 01.Okt.2014

BEOGRAD, 1. oktobra 2014. (Beta) - Skupština Srbije počela je u sredu redovno jesenje zasedanje, a na dnevnom redu prve sednice su izmene zakona o javnoj svojini i o poreskom postupku i poreskoj administraciji...Redovno zasedanje počelo je uz postrojavanje garde i intoniranje državne himne u Domu...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.