Izvor: Nezavisne Novine, 01.Avg.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela on-line prodaja ulaznica za Sarajevo film festival

SARAJEVO - On-line prodaja ulaznica za Sarajevo film festival (SFF) počela je danas, saopšteno je iz Pres-službe ovog festivala.

On-line prodaja je moguća putem zvanične web-stranice SFF-a. Maksimalan broj ulaznica koje je moguće kupiti za jednu projekciju je četiri, a plaćanje se može izvršiti MasterCard i VISA karticom putem e-pay sistema.

Slobodna prodaja pojedinačnih ulaznica počinje u petak u 10 časova i maksimalno se za jednu projekciju mogu kupiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << četiri ulaznice.

Pored toga, u vrijeme trajanja Sarajevo film festivala, koji se ove godine održava od 11. do 18. avgusta, kao i prethodnih godina, omogućen je duži rad ugostiteljskih objekata od propisanog, kako bi se izašlo u susret zahtjevima za bogatijom turističkom ponudom.

Odlukom o radnom vremenu u određenim djelatnostima na području opštine Centar Sarajevo propisano je, između ostalog, da je radno vrijeme ugostiteljskih objekata (uključujući ljetne bašte ispred ugostiteljskih objekata, kao i slobodnostojeće otvorene bašte) do 24 časa.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.