Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2023, 12:14

Počela konferencija "Biznis priče"

Revolucija koja je nastala kroz podkast "Biznis priče“ čiji je osnivač Vladimir Stanković sada je preneta na konferenciju na kojoj će predavači biti neki od najpoznatijih gostiju pomenutog podkasta. Кonferencija "Biznis priče“ će trajati dva dana u Кongresnom centru Master na Novosadskom sajmu, u organizaciji "BIT Events-a“, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kao i Grada Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konferencija "Biznis priče" od danas u Novom Sadu: Zanimljiva predavanja poznatih biznismena

Izvor: Radio 021, 05.Apr.2023

Dvodnevna konferencija "Biznis priče", koja je svojevrsni nastavak istoimenog podkasta Vladimira Stankovića, počela je u Master centru centru Novosadskog sajma.

Nastavak na Radio 021...

U Novom Sadu otvorena 1. konferencija „Biznis priče“ – 600 preduzetnika na jednom mestu

Izvor: Luftika.rs, 05.Apr.2023

Vladimir Stanković, pokretač i autor podkasta Biznis priče zajedno sa Nemanjom Dimićem direktorom kompanije ,,BIT Events“, a pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, kao...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.