Pobjede Saide Bukvić i Ersana Gurdijeljca

Izvor: SandzakPress.net, 02.Jun.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobjede Saide Bukvić i Ersana Gurdijeljca

Novopazarci Saida Bukvić i Ersan Gurdijeljac ostvarili su pobjede na profesionalnoj bokserskoj reviji u Beogradu. Posle šest rundi, oboje su slavili odlukom sudija 3:0, Bukvić protiv Snežane Šiljković iz Vrbasa, a Gurdijeljac u duelu s bokserom iz Zrenjanina Bogdanom Draškovićem. Saida Bukvić je zabeležila tri pobede u isto toliko profi borbi, dok je Šiljković upisala četvrti poraz, uz pobedu i nerešen meč. Ersan Gurdijeljac stigao je do šestog trijumfa, a jednom je boksovao nerešeno, dok Drašković ima pobjedu i dva neuspjeha.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Prvi poraz Džošue, Ruiz svetski prvak

Izvor: RTS, 02.Jun.2019

Meksički bokser Endi Ruis klasičnim nokautom savladao je Britanca Entonija Džošuu u borbi za titulu svetskog prvaka u teškoj kategoriji. Sudija je prekinuo meč u Medison Skver Gardenu u Njujorku u sedmoj rundi procenivši da Džošua više ne može da nastavi meč. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.