Pobede Rada, Hajduka, Javora i OFK

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2012, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobede Rada, Hajduka, Javora i OFK

UŽICE, BEOGRAD -

Fudbaleri Rada pobedili su danas na Banjici ekipu Novog Pazara sa 2:0, dok je Javor u Ivanjici istim rezultatom slavio protiv Radničkog iz Niša u 14. kolu Super lige Srbije. Fudbaleri Hajduka iz Kule su na svom terenu trijumfovali protiv Donjeg Srema sa 3:2, dok je OFK Beograd na Karaburmi pobedio Spartak iz Subotice sa 1:0.

Rad je zabeležio drugu uzastopnu pobedu na svom terenu golovima Milan Mitrovića u osmom minutu i Slavka Perovića u 11.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Građevinari" su tako došli do druge pobede nad Novim Pazarom u roku od mesec dana.

Javor je i u četvrtoj uzastopnoj utakmici ostao neporažen, a ovog puta su bili bolji od Radničkog iz Niša.

Golove u pobedi domaćina postigli su Ifeani Onilo u 29. minutu i Nemanja Vidić u 78.

Nišlije i na četvrtoj uzastopnoj utakmici u domaćem šampionatu nisu postigli gol, iako su u meču protiv Javora imali inicijativu i igrača više od 39. minuta, kada je Onilo dobio direktan crveni karton.

Fudbaleri OFK Beograda su nastavili pobednički niz pobedom nad Spartakom, a gol odluke postigao je Vladan Adžić u 84. minutu.

Hajudk iz Kule je niz od pet utakmica bez pobede prekinuo trijumfom u uzbudljivoj utakmici protiv Donjeg Srema.

Kuljani su poveli golom Slobodana Lalića u 8. minutu, a prednost je udvostručio Ivan Obrovac u 24.

Iako je Srem igrao sa igračem manje od 12. minuta zbog isključenja Igora Uroševića uspeli su da dođu do izjednačenja.

Golove za Donji Srem postigli su Miloš Josimov u 31. i Nemanja Tošić u 88. minutu.

Pobedu Hajduku nakon pet utakmica bez trijumfa doneo je Lazar Veselinović u 90. minutu.

Rad se drugom uzastopnom pobedom vratio na treće mesto u ligi, dok je Spartak i dalje šesti, a OFK je napredovao za jedno mesto i sada je deveti.

Hajduk je pobedom "pobegao" sa poslednjeg mesta na tabeli, dok je Javor napredovao i sada je sedmi, a Donji Srem je ostao na 11. mestu.

Od 16 sati igra se utakmica Vojvodina - Radnički Kragujevac, a u nedelju se igraju sledeći mečevi: Sloboda - Crvena zvezda (13 sati), Partizan - Smederevo (19), Jagodina - Borča (17).

Tabela: Partizan 33 boda, Crvena zvezda 28, Vojvodina 24, Rad 24 Jagodina 23, Spartak 21, Sloboda 20, Javor 20, OFK Beograd 18 Novi Pazar 15, Donji Srem 15, BSK Borča 14, Radnički Niš 13, Radnički Kragujevac 11, Hajduk Kula 10, Smederevo 8.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rad bolji od Novopazaraca

Izvor: Akter, 24.Nov.2012

Fudbaleri Rada savladal su danas kod kuće sa 2:0 (2:0) ekipu Novog Pazara u utakmici 14. kola Superlige

Nastavak na Akter...

Milanović: Zasluženo smo slavili

Izvor: B92, 24.Nov.2012

Trener fudbalera Hajduka iz Kule Milan Milanović rekao je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Donji Sremu u 14. kolu Super lige Srbije...Hajduk je Protiv Donjeg Srema slavio sa 3:2, golom Velelinovića u 88. minutu..."Ovo je peta ili šesta utakmica koja se u nizu rešava u poslednje minutu, ali...

Nastavak na B92...

Pobede Rada, Hajduka, Javora i OFK

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2012

Fudbaleri Rada pobedili su danas na Banjici ekipu Novog Pazara sa 2:0, dok je Javor u Ivanjici istim rezultatom slavio protiv Radničkog iz Niša u 14. kolu Super lige Srbije... ..Rad završio posao u prvih deset minuta meča.. .. ..Fudbaleri Hajduka iz Kule su na svom terenu trijumfovali protiv Donjeg Srema...

Nastavak na Vesti-online.com...

Radnički ostao neporažen u Novom Sadu

Izvor: KGsport.info, 24.Nov.2012

Fudbaleri Radničkog igrali su nerešeno, bez golova, u Novom Sadu protiv Vojvodine u 14. kolu Superlige.. Početak utakmice protekao je u terenskoj inicijativi domaćina, ali nije bilo izglednih prilika za postizanje pogodaka.. Prvu priliku na utakmici u 9.minutu je imao Aleksandar Katai, posle lepog...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.