Pobeda Hetafea, remi Viljareala i Malage

Izvor: Vesti-online.com, 29.Nov.2013, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Hetafea, remi Viljareala i Malage

Fudbaleri Hetafea pobedili su danas na svom terenu Levante sa 1:0, dok su Viljareal i Malaga remizirali 1:1 u prvim utakmicama 15. kola španske Primere.

Malagin junak: Velington (desno) u duelu sa Bejlom  

Hetafe do druge pobede u poslednjih pet utakmica došao preko Pedra Leona, koji je u 80. minutu savladao golmana gostiju Havijera Himeneza.

 

Hetafe se posle 15 utakmica u Primeri trenutno nalazi na šestom mestu sa 23 boda, dok je Levante >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 13. sa 17. Fudbaleri Viljareala su bili nadomak pobede, međutim, Malaga je u poslednjim trenucima utakmice uspela preko Velingtona da dođe do boda.

 

Viljareal je poveo u 32. minutu preko Bruna Sorijana, dok je Velington sa druge strane u četvrtom minutu sudijske nadoknade došao do izjednačenja. Viljareal na tabeli trenutno zauzima četvrto mesto sa 28 bodova, dok je Malaga 14. sa isto toliko bodova.

 

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Hetafea, remi Viljareala i Malage

Izvor: Dzungla.org, 29.Nov.2013

Fudbaleri Hetafea pobedili su danas na svom terenu Levante sa 1:0, dok su Viljareal i Malaga remizirali 1:1 u prvim utakmicama 15. kola španske Primere.. OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.