Pljušte ponude za posao klaberu koji izlazi 30 dana mesečno

Izvor: Blic, 20.Apr.2014, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljušte ponude za posao klaberu koji izlazi 30 dana mesečno

Ničim to nije zaslužio, istina nije ni tražio, ali to dosta govori o nama.

“Zbog takvih kao što je on, ova država je i propala”, “Zubar koji svaku noć pije, a preko dana radi? Aha, kako da ne! Verovatno još jedan razmaženi tatin i mamin sin! Dno!”, samo su neki od stotina komentara na sajtu “Blica” na objavljeni tekst o Ivanu Trifunoviću (32), stomatologu po struci a klaberu “po zanimanju”, koji izlazi u klubove 30 dana u mesecu

Diploma fakulteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u našoj zemlji očigledno nije garancija za bilo kakav posao, a beskonačni izlasci, kako se pokazalo, mogu da preskoče ogromne redove na birou rada.

Pročitajte još Upoznajte Ivana, Beograđanina koji izlazi 30 puta mesečno

Tako je Ivan posle nepuna 24 sata od objavljivanja teksta dobio čak pet poslovnih ponuda, ali nijedna nije vezana za njegovu struku.

Ponuđeno mu je da radi u klubu, dva restorana, za internet portal, pa je čak dobio i poziv za učešće u rijaliti programu.

- Iskreno, neverovatno mi je sve to, nisam očekivao toliku “popularnost”. Zaustavljaju me na ulici, čak su mi juče u prodavnici komšije koje godinama žive pored mene tražile autogram. Dobio sam mnogobrojne zahteve za prijateljstvo na Fejsbuku i to uglavnom od žena - kaže Ivan.

Izlaske, kako kaže, finansiraju njegovi roditelji koji imaju lokale i stomatološku ordinaciju, a priča o njemu je, na sveopšte iznenađenje, bila najčitanija tog dana na sajtu “Blica”.

Ivan je bio čitaniji čak i od tekstova o Putinu i Tesli, a većina komentara je bila negativna, pa su mnogi primetili da predstavlja sliku “rijaliti države”.

- Znam da nije u redu da mi se sa fakultetom nudi posao za koji ne treba obrazovanje i ne mislim da ga zaslužujem zato što sam svako veče u gradu - kaže Ivan i naglašava da se ne obazire na negativne komentare i da ne planira da smanji izlaske u klubove.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pljušte poslovne ponude klaberu koji izlazi 30 dana mesečno

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2014

Diploma fakulteta u našoj zemlji nije garancija za bilo kakav posao, a beskonačni izlasci, kako se pokazalo, mogu da preskoče ogromne redove na birou rada, pokazuje slučaj Ivana Trifunovića, koji je posle nepuna 24 sata od objavljivanja teksta o njemu dobio čak pet poslovnih ponuda.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.