Pljuskovi i grmljavina u Srbiji, preti novo izlivanje reka!

Izvor: Večernje novosti, 22.Sep.2014, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pljuskovi i grmljavina u Srbiji, preti novo izlivanje reka!

Danas se u Srbiji očekuje jače naoblačenje s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Temperatura će biti u padu a duvaće jak severozapadni vetar. Najniža temperatura će iznositi devet, a najviša 24 stepena. U Beogradu će biti oblačno sa kišom, temperatura od 16 do 18 stepeni, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.U utorak će biti promenljivo oblačno, sveže i vetrovito, ponegde još s kratkotrajnom kišom.Kiša će danas u većini mesta pasti čak 30 milimetara za 12 sati. >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Zbog toga je Hidrometeorološki zavod izdao upozorenje da će vodostaji pojedinih reka u Srbiji biti u porastu.Porast vodostaja očekuju se na Savi kod Šapca, gde će se kretati nešto ispod granice redovne odbrane od poplava. Na Kolubari, Ljigu, Ubu i Tamnavi do 23. septembra vodostaji će biti u umerenom porastu sa dostizanjem upozoravajućih nivoa.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vremenska prognoza za utorak 23. septembar

Izvor: 025info.rs, 23.Sep.2014, 11:39

Temperatura izmerena u našem gradu jutros u 8 sati iznosila je 10 stepeni, vlažnost vazduha je 80%, pritisak 1003 mb, duva severozapadni vetar brzinom od 4 m/s...Danas se u Apatinu i okolini očekuje, u odnosu na prethodne dane hladnije i promenljivo vreme. Najviša dnevna temperatura dostići će...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.