Plenković: Nisam se čuo s Pupovcem, ako treba razgovaraćemo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2019, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plenković: Nisam se čuo s Pupovcem, ako treba razgovaraćemo

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je večeras da se nije čuo sa liderom Samostalne demokratske srpske stranke (SDS S) u Hrvatskoj Miloradom Pupovacem, koji je najavio da će ta stranka razmatrati da li će ostati u vladajućoj koaliciji.

"Nisam se čuo, razgovaraćemo ako treba", rekao je Plenković nakon završetka obeležavanja 29-godišnjice osnivanja HDZ-a Trnje.

On je naglasio da svaki koalicioni partner ima njegov broj, prenela je Hina.

"Moj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << broj je poznat svakom koalicionom partneru, svako slobodno može nazvati, otvoriti bilo koju temu i ako ima nekih otvorenih pitanja, rado ćemo o tome razgovarati", rekao je Plenković.

Hrvatski premijer naglasio je da nije imamo nikakav kontakt ni sa Pupovcem niti sa drugim partnerima prošle nedelje.

"Sastaćemo se iduće nedelje, kao što to uvek radimo, u utorak pre prvoga dana plenarne sednice", dodao je Plenković.

Pupovac je prethodno danas potvrdio da će SDS S raspravljati o tome da li će ostati u vladajućoj koaliciji, ali je naglasio da će odluku doneti nakon lokalnih izbora u Ličko-senjskoj županiji, koji se održavaju u nedelju, 10. marta.

Lutka sa likom Milorada Pupovca dva puta je spaljena u razmaku od dva dana, najpre na karnelvalu u Kaštel Sućurcu, a potom i u Starom Kaštelu, kraj Splita.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plenković: Nisam se čuo s Pupovcem, ako treba razgovaraćemo

Izvor: Blic, 07.Mar.2019

Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je večeras da se nije čuo sa liderom Samostalne demokratske srpske stranke (SDSS) u Hrvatskoj Miloradom Pupovacem, koji je najavio da će ta stranka razmatrati da li će ostati u vladajućoj koaliciji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.