Izvor: NoviMagazin.rs, 12.Jul.2023, 13:12

Plan za 11. protest „Srbija protiv nasilja“ zakazan za 15. jul

Organizatori protesta "Srbija protiv nasilja“ objavili su plan za skup koji će biti održan 15. jula. Protest je zakazan za subotu sa početkom u 19 sati ispred zgrade parlamenta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Protest dela opozicije u subotu, ovo je nova ruta šetnje

Izvor: Blic, 12.Jul.2023

Deo opozicije koji stoji iza protesta "Srbija protiv nasilja“ objavio je plan za skup koji će biti održan 15. jula. Protest je zakazan za subotu sa početkom u 19 sati ispred zgrade Skupštine Srbije.

Nastavak na Blic...

“Srbija protiv nasilja” - u petak u Nišu blokada Bulevara Nemanjića, protesti i u drugim gradovima na jugu

Izvor: JužneVesti.com, 12.Jul.2023

Protest “Srbija protiv nasilja” zakazan za petak, 14. jul, u Nišu će početi ispred Gradske kuće od 19 sati, a plan je da se preko Bulevara Zorana Đinđića ode do Bulevara Nemanjića i blokira taj deo grada. U isto vreme zakazana su okupljanja u Vranju i Pirotu, dok će u Leskovcu i Prokuplju...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.