Pirotska policija uhapsila osobu zbog lažne dojave o bombi u Tigru

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirotska policija uhapsila osobu zbog lažne dojave o bombi u Tigru

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pirotu uhapsili su N.V. (28) iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda, saopštila je Policijska uprava Pirot.

U saopštenju se navodi da se N.V. sumnjiči da je jutros poslao sms poruku šefu obezbeđenja kompanije „Tigar Tajers“ u Pirotu u kojoj navodi da su u fabrici postavljene dve bombe koje će eksplodirati u narednih 96 sati.

Policija je izvršila pregled lica mesta i tom prilikom nisu pronađene eksplozivne naprave, kaže se u saopštenjuu Policijske uprave Pirot.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mladić uhapšen zbog lažne dojave o bombi u Pirotu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2019

Pripadnici pirotske policije uhapsili su N.V.(1991.), iz Pirota, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo izazivanje panike i nereda...On se sumnjiči da je jutros "SMS" porukom  poslatom  obezbeđenju   kompanije "Tigar tajers", poručio da su u fabrici postavljene dve bombe...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.