Pevač Darko Lazić životno ugrožen nakon teške saobraćajne nesreće

Izvor: Prva.rs, 23.Okt.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač Darko Lazić životno ugrožen nakon teške saobraćajne nesreće

Darko Lazić jutros je imao saobraćajnu nesreću, teško je povređen i životno je ugrožen! Kako saznajemo, udes se dogodio u Brestaču kod Pećinaca, pevač je kolima krenuo ka Beogradu, sleteo s puta i vozilo se prevrnulo na krov.
Direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun Dragoš Stojanović potvrdio nam je da je Lazić posle nesreće prevezen u ovu ustanovu. Pevač je, po njegovim rečima, primljen sa teškim telesnim povredama i životno je ugrožen .
Iz Policijske uprave Sremska >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << Mitrovica, potvrđeno je „Novostima“ da je jutros oko 8.30 časova vozilo za kojim je upravljao pevač Darko Lazić, sletelo sa lokalnog puta Subotište- Brestač i prevrnuo se na krov.
Kako kažu iz policije u vozilu je bio sam Lazić, a o detaljima nesreće i kako je došlo do sletanja automobila, ne mogu još nikakve informacije da daju dok traje istraga.
Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Darko Lazić u KOMI: Pevač ne može na OPERACIJU! SVI SE MOLE ZA NJEGA! BORBA TRAJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018

Poznati pevač Darko Lazić jutros je svojim automobilom sleteo sa puta i tom prilikom je sa teškim povredama prevezen u KBC Zemun..Darko Lazić se nalazi u KBC Zemun nakon što je jutros doživeo saobraćajnu nesreću, kada je kod Brestača automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov...Ekipa...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.