Petoro povređeno u eksploziji kod Čačka

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Avg.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređeno u eksploziji kod Čačka

U mestu Preljina kod Čačka, u radionici za popravku teretnih motornih vozila noćas, dvadeset minuta posle ponoći, došlo je do eksplozije u kojoj je pet lica zadobilo teške telesne povrede opasne po život, saopštio je MUP.

Kako se navodi, petorica povređenih pokušala su da pretovare veću količinu cigareta, bez akciznih markica, iz kamiona u cisternu.

Policija je na licu mesta pronašla veću količinu cigareta.

Nakon ukazane lekarske pomoći u čačanskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << bolnici, povređeni su prevezeni na dalje lečenje u Beograd, navodi se u saopštenju.

Uviđaj su, po nalogu zamenika osnovnog javnog tužioca u Čačku obavili policijski službenici PU Čačak i Odeljenja za vanredne situacije.

Policija intenzivno radi na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.