Petoro povređenih u nesreći u Beogradu, među njima dete i beba

Izvor: Blic, 24.Jun.2013, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro povređenih u nesreći u Beogradu, među njima dete i beba

Pet osoba, među kojima i jedno dete i jedna beba, povređeni su u saobraćajnom udesu, koji se dogodio sinoć oko 21.30 časova na Kružnom putu nedaleko od auto pijace u Beogradu, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Mladić star 21 godinu zadobio je povredu glave, dvadesetdvogodišnja devojka povredu kolena, a treća osoba stara 64 godine povredu glave, dok su dečak uzrasta četiri godine i 11-mesečna muška beba zadobili, takođe, povrede glave, rekla je Macura.

Povređeni su prevezeni u Urgentni centar, istakla je portparol Hitne pomoći i dodala da su na lice mesta bile upućene dve lekarske ekipe.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć u BG: Deca povređena u udesu

Izvor: B92, 24.Jun.2013

Beograd -- Pet osoba, među kojima i jedno dete i jedna beba, povređeni su u udesu kod od auto pijace u Beogradu, sinoć oko 21 i 30 časova:..Mladić star 21 godinu zadobio je povredu glave, dvadesetdvogodišnja devojka povredu kolena, a treća osoba stara 64 godine povredu glave, dok su dečak uzrasta...

Nastavak na B92...

U udesu povređeni dečak i beba

Izvor: Mondo, 24.Jun.2013

U saobraćajnom udesu, koji se dogodio sinoć oko 21.30 časova na Kružnom putu nedaleko od auto pijace u Beogradu, povređeno je pet osoba, među kojima i jedno dete i jedna beba...Mladić star 21 godinu zadobio je povredu glave, devojka (22) povredu kolena, a treća osoba stara 64 godine povredu glave,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.