Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2016, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro medicinara oboljelo od malih boginja

BEOGRAD/ - Rezultati beogradskog Instituta za virusologiju, vakcine i serume "Torlak" potvrdili su da je kod petoro zaposlenih u kruševačkoj Opštoj bolnici izolovan virus malih boginja.

RTS javlja da se sumnja da je zaraza potekla od 38-ogodišnjeg pacijenta koji je prije desetak dana primljen na bolničko liječenje u lošem stanju i ubrzo potom prebačen u niški Klinički centar.

Direktor Opšte bolnice u Kruševcu Vesna Stević Gajić rekla je da oni još nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << dobili zvanične podatke o izolovanom virusu, da za sada nema novih oboljelih i da se oni koji su imali povišenu temperaturu oporavljaju.

Gajićeva je dodala da očekuje da će se tokom iduće sedmice oboljeli vratiti na posao.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Petoro medicinara oboljelo od malih boginja

Izvor: Cafe.ba, 03.Dec.2016

BEOGRAD - Rezultati beogradskog Instituta za virusologiju, vakcine i serume Torlak potvrdili su da je kod petoro zaposlenih u kruševačkoj Opštoj bolnici izolovan virus malih boginja.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.