Petoro dece komšija brutalno napao, vređao ih i naneo im povrede, RODITELJI OGORČENI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2017, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petoro dece komšija brutalno napao, vređao ih i naneo im povrede, RODITELJI OGORČENI!

Razlog će vas razbesneti

V.A. u naselju Batva u Tuzli napao je petoro dece ispred zgrade.

Policajci su izašli na mesto događaja i uzeli izjave od dece, od kojih je jednog dečaka V.A. bacio na asfalt, dok su druga deca pretrpela šok usled fizičkih nasrtaja i pretnji.

Foto: Profimedia

Kako se saznaje, razlog ljutnje je što se deca igraju i galame ispred zgrade u kojoj on živi. Ogorčeni roditelji dece iz Batve su se okupili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko policajaca i tražili da upozore V.A. da ne sme nasrtati na njihovu decu, te da ako ima nešto sporno, treba da se obrati roditeljima.

Prema nezvaničnim informacijama, protiv V.A. će biti pokrenut krivični postupak, koji bi trebao da nosi poruku prema svima koji sprovode nasilje nad decom iz komšiluka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.