Petković čestitao Eleku: Pred nama su dani puni izazova

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 16:07

Petković čestitao Eleku: "Pred nama su dani puni izazova"

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković čestitao je danas Zlatanu Eleku na izboru za predsednika Srpske liste i novom rukovodstvu.

Petković je poručio da će zajedničkim snagama, mudrim političkim odlukama i neprestanim zalaganjem za mir, odgovoriti na sve što vreme nosi, za dobrobit i boljitak našeg naroda na Kosovu i Metohiji.

"Pred nama su dani puni izazova i siguran sam da ćemo zajedničkim snagama, mudrim političkim odlukama i neprestanim zalaganjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za mir, odgovoriti na sve što vreme nosi, za dobrobit i boljitak našeg naroda na Kosovu i Metohiji", napisao je on na Fejsbuku.

Istovremeno Petković je zahvalio dosadašnjem rukovodstvu Srpske liste na čelu sa dosadašnjim predsednikom Goranom Rakićem koji su, istakao je, u najtežim okolnostima u novijoj istoriji za srpski narod na KiM donosili ne lake i ne popularne odluke i uvek bili uz svoj narod.

"Tako će biti i nadalje, čuvaćemo naše jedinstvo i slogu jer samo tako možemo da budemo najčvršći bedem odbrane naših nacionalnih interesa. Živela Srbija, živeo srpski narod i Kosovo i Metohija", zaključio je Petković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.