Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2017, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Dušanić pušten na slobodu

PRNJAVOR - Kontroverzni prnjavorski biznismen Petar Dušanić (59) i njegov sin Slaviša (33) pušteni su na slobodu, a protiv njih će biti podnesen zahtjev nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka prema Zakonu o javnom redu i miru RS.

Dušanići su uhapšeni 31. jula oko 10.50 sati u Ulici Jovana Dučića u Prnjavoru jer nisu dozvoljavali rušenje dograđenog dijela autobuske stanice u ovoj opštini.

Dio objekta su nadogradili Dušanići tvrdeći da za to >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << imaju svu potrebnu dokumentaciju, dok je inspekcija utvrdila suprotno i naložila rušenje, a što je i učinjeno nakon što su otac i sin uhapšeni.

Iz PU Banja Luka je ranije saopšteno da su obojica ometali državne organe, privredna društva i druga pravna lica u vršenju javnih funkcija prilikom pružanja asistencije urbanističko-građevinskoj inspekciji opštine Prnjavor.

Vezani tekst: Uhapšeni Petar Dušanić i njegov sin

(Faktor)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.