Prnjavorski biznismen Petar Dušanić i njegov sin pušteni iz pritvora

Izvor: Blic, 02.Avg.2017, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prnjavorski biznismen Petar Dušanić i njegov sin pušteni iz pritvora

Prnjavorski biznismen Petar Dušanić (59) i njegov sin Slaviša (33) pušteni su na slobodu, a protiv njih će biti podnesen zahtev nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka prema Zakonu o javnom redu i miru Republike Srpske, rečeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Dušaniće su pripadnici Policijske stanice Prnjavor uhapsili u ponedeljak, 31. jula, u 10.50  u Ulici Jovana Dučića, zbog sprečavanja zakazanog rušenja dograđenog dela Autobuske stanice u ovoj opštini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čiji je vlasnik Petar Dušanić.

Opštinsko Odeljenje za inspekcijske poslove u Prnjavoru nalog za rušenje dograđenog dela Autobuske stanice izdalo je za 21. jul, ali je izvođaču radova preduzeću "Bunić kompani" iz Banjaluke bio onemogućen pristup stanici, pa je rušenje odgođeno.  Dograđeni deo Autobuske stanice srušen je nakon hapšenja Dušanića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Petar Dušanić pušten na slobodu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Avg.2017

PRNJAVOR - Kontroverzni prnjavorski biznismen Petar Dušanić (59) i njegov sin Slaviša (33) pušteni su na slobodu, a protiv njih će biti podnesen zahtjev nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka prema Zakonu o javnom redu i miru RS...Dušanići su uhapšeni 31. jula oko 10.50 sati u Ulici...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.