Izvor: Danas, 28.Jul.2013, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet sezonskih linija prevozi Beograđane do Ade Ciganlije

Direkcija za javni prevoz Sekretarijata za saobraćaj uspostavila je pet sezonskih linija zbog bržeg prevoza Beograđana ka Adi Ciganliji iz različitih delova grada, radnim danima i vikendom od 9 do 21 čas. Na svakoj liniji saobraćaju po četiri vozila, a ovog vikenda povećan je broj vozila za 15 zbog visokih temperatura, tako da na svakoj liniji saobraća po sedam vozila (ukupno 35 autobusa).

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pet sezonskih linija prevozi Beograđane do Ade Ciganlije

Izvor: Studio B, 29.Jul.2013, 13:46

Direkcija za javni prevoz Sekretarijata za saobraćaj podseća da je uspostavila pet sezonskih linija radi njihovog bržeg i komfornijeg prevoza ka Adi Ciganliji iz različitih delova grada, radnim danima i vikendom od 9 do 21 čas...Na svakoj liniji saobraćaju po četiri vozila, a ovog vikenda je zbog...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.