Peskov: Sankcijama se ne postiže cilj, Rusija će se voditi sopstvenim interesima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Mar.2021, 13:29

Peskov: Sankcijama se ne postiže cilj, Rusija će se voditi sopstvenim interesima

"Države koje se oslanjaju na upotrebu sankcija ne mogu postići svoje ciljeve takvom politikom", izjavio je portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov.

Komentarišući Rojtersov izveštaj da bi Vašington mogao uvesti sankcije Moskvi zbog situacije oko opozicionog lidera Alekseja Navaljnog, Peskov je istakao da je krajnje vreme za one koji se i dalje oslanjaju na upotrebu restrikcija u odnosima sa drugim zemljama, da razmisle o tome da li su sposobni da postignu svoje ciljeve >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << takvom politikom ili odnosi postaju sve gori njihovom krivicom, preneo je TASS.

"Odgovor će biti jasan: nemoguće je postići ciljeve ovom vrstom politike", naglasio je Peskov.

Portparol Kremlja odbio je da razgovara o američkim planovima za sankcije.

"Poslednje što bismo želeli jeste da se fokusiramo na izveštaje medija o budućim restrikcijama", naglasio je Peskov i dodao da će se Rusija u svakom slučaju, voditi sopstvenim interesima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.