Peskov: Putinov let u Abu Dabi pratila četiri ruska lovca Su-35S

Izvor: B92, 06.Dec.2023, 15:44

Peskov: Putinov let u Abu Dabi pratila četiri ruska lovca Su-35S

Let predsednika Rusije u Abu Dabi pratila su četiri lovca Su-35S vazdušno-kosmičkih snaga Rusije, rekao je danas portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Lovci su nosili standardno naoružanje različitih klasa. Avioni Su-35S poleteli su sa operativnog aerodroma u Rusiji u teškim vremenskim uslovima sa jakom kišom i udarima vetra. Lovcima su upravljali piloti prve klase“, rekao je Peskov.

Peskov je rekao da su za vazdušnu podršku predsedničkom avionu dobijene specijalne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dozvole za let od država preko čijih teritorija je Putinov avion leteo i zahvalio se tim državama na saradnji, prenosi RIA novosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.