Pentagon: Američki ratni brod sa borbenim vozilima poslat na Bliski istok

Izvor: Danas, 11.Maj.2019, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pentagon: Američki ratni brod sa borbenim vozilima poslat na Bliski istok

Pentagon je saopštio da je na Bliski istok poslat brod sa borbenim vozilima, pre svega amfibijama, i jednom baterijom protivraketnog sistema "patriot" koji će se tamo pridružiti nosaču aviona "Abraham Linkoln", ranije poslatom zbog navodnih pretnji o napadu iz Irana. Članak Pentagon: Američki ratni brod sa borbenim vozilima poslat na Bliski istok se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Amerikanci ponovo "pumpaju mišiće" – u Persijski zaliv šalju i "patriot"

Izvor: RTS, 11.Maj.2019

Sjedinjene Američke Države na Bliski istok šalju i protivraketni sistem "patriot", čime se dodatno pojačavaju tenzije sa Iranom. . Sistem "patriot" može da deluje protiv balističkih raketa, krstarećih raketa i naprednih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.