Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2020, 12:16

Pekli jagnje tokom policijskog časa: Kazne za 11 osoba u Srpcu

SRBAC - Policija u Srpcu kaznila je jedanaest osoba zbog nepoštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Republike Srpske kojom je zabranjeno kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanja svim licima na javnim površinama u vremenu od 20,00 do 05,00 časova

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kažnjeno 34 građana u RS zbog kršenja mjera zabrane

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Apr.2020, 10:14

BANJALUKA - U Republici Srpskoj u protekla 24 časa sankcionisana su 34 građanina zbog nepoštivanja zabrane kretanje lica sa navršenih 65 godina života i više, kao i zabrane kretanje na javnim površinama od 20.00 do 5.00 časova, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih polsova Republike Srpske.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.