Pedofil Žarko iz Zemuna dobio 3 godine i 8 meseci zatvora: Zvao je žrtvu (10) telefonom i maltretirao je!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jun.2017, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pedofil Žarko iz Zemuna dobio 3 godine i 8 meseci zatvora: Zvao je žrtvu (10) telefonom i maltretirao je!

Treći osnovni sud u Beogradu osudio je danas na tri godine i osam meseci zatvora Žarka S. (62) iz Zemuna zbog optužbi da je seksualno napastvovao desetogodišnju devojčicu, drugaricu svoje unuke i jer je u svom podrumu držao bombu.

Sud mu je takođe produžio pritvor u kojem je od hapšenja u avgustu prošle godine. Ovo je prvostepena presuda tako da Željko S. i tužilaštvo imaju pravo da se žale Apelacionom sudu u Beogradu.

Treće osnovno tužilaštvo tražilo je kaznu >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << od pet godina zatvora i žaliće se na presudu, rekao je portparol tužilaštva Ivan Marković. Željko S. je osuđen zbog krivičnih dela nedozvoljene polne radnje i neovlašćeno držanje oružja.

Nakon hapšenja ovog osumnjičenog početkom avgusta 2016. godine policija je u njegovom podrumu našla i bombu velike razorne moći.

Foto: Profimedia/Alamy

Mediji su nakon hapšenja pisali da Žarko S. i devojčicina porodica žive u istoj zgradi u Zemunu, a njegova unuka je njena dobra drugarica. On bi sačekao prvo da devojčicina majka ode na posao, a onda bi je stalno zvao telefonom i odlazio do njenog stana, zvoneći i dozivajući dok mu ne otvori.

Nakon toga bi usledilo seksualno uznemiravanje, o kom je prestravljena devojčica neko vreme iz straha ćutala, preneli su mediji.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Starac bludničio nad unukinom najboljom drugaricom: Skidali se goli, pa zadovoljavao svoju bolesnu potrebu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2017, 11:37

Beograđanin osuđen na 3 godine i osam meseci..Žarko S. (63) iz Beograda, koji je uhapšen u avgustu prošle godine zbog sumnje da je godinu dana seksualno zlostavljao desetogodišnju devojčicu, drugaricu svoje unuke, osuđen je juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na tri godine i osam meseci...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.