Starac bludničio nad unukinom najboljom drugaricom: Skidali se goli, pa zadovoljavao svoju bolesnu potrebu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2017, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Starac bludničio nad unukinom najboljom drugaricom: Skidali se goli, pa zadovoljavao svoju bolesnu potrebu!

Beograđanin osuđen na 3 godine i osam meseci

Žarko S. (63) iz Beograda, koji je uhapšen u avgustu prošle godine zbog sumnje da je godinu dana seksualno zlostavljao desetogodišnju devojčicu, drugaricu svoje unuke, osuđen je juče u Trećem osnovnom sudu u Beogradu na tri godine i osam meseci zatvora.

Ova presuda je nepravosnažna, a treće osnovno tužilaštvo najavilo je da će se žaliti jer su tražili da pedofil bude osuđen na pet godina.

Podsetimo, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Žarko je uhapšen nakon što je devojčica ispričala svojoj majci šta joj radi komšija Žarko, inače deda njene najbolje drugarice, kod koje je povremeno i spavala. Žarko je, naime, godinu dana koristio svaku priliku da se pred devojčicom skine go, a onda je terao i svoju žrtvu da se skine i tako zadovoljavao svoju bolesnu potrebu nad nemoćnim detetom.

Pomahnitali starac je na prvom saslušanju posle hapšenja i sam priznao krivično delo nedozvoljene polne radnje sa detetom. Prilikom pretresa prostorija koje je koristio, policija je u Žarkovom podrumu pronašla ručnu bombu, a u stanu pištolj, više noževa na rasklapanje i "skakavaca", kao i metalni bokser i bejzbol palicu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.