Pazite se - stiže još 20 centimetara snega

Izvor: Mondo, 10.Dec.2012, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazite se - stiže još 20 centimetara snega

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se tokom noći i u utorak ujutro očekuju nove snežne padavine uz povećanje snežnog pokrivača i do 20 centimetara.

Tokom noći ponedeljak na utorak, kao i sutra i u sredu pre podne prognoziraju se nove snežne padavine uz povećanje visine snežnog pokrivača u većini mesta za 10 do 20 centimetara, "u jugozapadnim i južnim krajevima lokalno i više".

Do četvrtka, 13. decembra nastaviće se ledeni dani sa temperatura >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sve vreme ispod nula stepeni Celzijusovih do se za četvrtak ujutru prognozira i lokalno jak mraz, od -20 do -10 stepeni, navodi RHZO u saopštenju.

Svi važniji putevi u Srbiji prohodni su, ali na pojednim deonicama ima zaostalog snega, ponegde i leda, tako da se vozačima preporučje oprezna vožnja, rečeno je Tanjugu u Auto-moto savezu Srbije i Javnom preduzeću "Putevi Srbije".

Na deonici od Feketića do Novog Sada, kao i na pojedinim deonicama u Vojvodini na kolovozu ima zaostalog snega do pet centimetara.

Radnici "Puteva Srbije" i u ponedeljak uveče dežuraju iako nema neprohodnih saobraćajnica, navode u tom preduzeću.

(Tanjug)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Tokom noći i danas nove snežne padavine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2012, 01:45

NOVI SAD -..Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se tokom noći i danas ujutro očekuju nove snežne padavine uz povećanje snežnog pokrivača i do 20 centimetara...Tokom noći ponedeljak na utorak, kao i danas i u sutra pre podne prognoziraju se nove snežne padavine uz povećanje visine...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.