Tokom noći i danas nove snežne padavine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2012, 01:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom noći i danas nove snežne padavine

NOVI SAD -

Republički hidrometeorološki zavod upozorio je da se tokom noći i danas ujutro očekuju nove snežne padavine uz povećanje snežnog pokrivača i do 20 centimetara.

Tokom noći ponedeljak na utorak, kao i danas i u sutra pre podne prognoziraju se nove snežne padavine uz povećanje visine snežnog pokrivača u većini mesta za 10 do 20 centimetara, "u jugozapadnim i južnim krajevima lokalno i više".

I u Novom Sadu će biti oblačno i hladno sa snegom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Minimalna temperatura biće oko minus šest, a najviša dnevna oko minus tri stepena.

Do četvrtka, 13. decembra nastaviće se ledeni dani sa temperatura sve vreme ispod nula stepeni Celzijusovih do se za četvrtak ujutru prognozira i lokalno jak mraz, od -20 do -10 stepeni, navodi RHZO u saopštenju.

Za petak meteorolozi najavljuju osetno toplije vreme, uz umeren i jak jugoistočni vetar i naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom posle podne. Krajem dana i tokom noći ponegde je moguća i pojava ledene kiše.

I za Novo Sad meteorolozi predviđaju slično vreme.

Biometeorološka prognoza za danas

Nastavlja se period nepovoljnih biometeoroloških prilika, te se svim hroničnim bolesnicima preporučuje opreznost. Tipične meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu glavobolje, neraspoloženja i reumatskih bolova.

Detaljniju vremensku prognozu možete da pogledate ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.