Izvor: Nezavisne Novine, 10.Sep.2016, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavić: Opština da izađe iz kategorije izrazito nerazvijenih

OŠTRA LUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Marko Pavić izjavio je danas u Oštroj Luci da je cilj DNS-a da ova opština u narednom četvorogodišnjem mandatu izađe iz kategorije izrazito nerazvijenih.

"Oštru Luku muče problemi, kao i na drugim mjestima u pograničnim opštinama, ali novim konceptom koji DNS ima, a to je koncept regionalnog razvoja, ova i drugih pet opština prijedorske regije napravile bi takav koncept od kojeg će svaka opština imati koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i gdje će svi građani kroz razne projekte i programe dobiti ono što zaslužuju", rekao je Pavić novinarima.

Kandidat DNS-a za načelnika opštine Oštra Luka Dragan Stanar poručio je građanima da će DNS, kao i do sada, planirati i realizovati samo ono što je realno.

"Poljoprivreda, koja je definisana strategijom razvoja opštine kao osnovni pravac, biće i ubuduće fokus našeg djelovanja i očekujem da ćemo u naredne četiri godine sredstva koja izdvajamo za poljoprivredu udvsotručiti", dodao je Stanar, koji je aktuelni načelnik opštine Oštra Luka.

Nosilac liste kandidata DNS-a za odbornike Skupštine opštine Oštra Luka Stojan Grujčić rekao je da je DNS u ovoj opštini otvorio stranačke prostorije i da je cilj stranke šest od ukupno 15 mandata u lokalnom parlamentu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pavić: Opština da izađe iz kategorije izrazito nerazvijenih

Izvor: Cafe.ba, 10.Sep.2016

OŠTRA LUKA - Predsjednik Demokratskog narodnog saveza DNS Marko Pavić izjavio je danas u Oštroj Luci da je cilj DNS-a da ova opština u narednom četvorogodišnjem mandatu izađe iz kategorije izrazito nerazvijenih.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.