Izvor: Piplmetar.rs, 20.Dec.2023, 06:30

Paunović se oglasio: „Žaliću ostatak svog života…“

Srpski stručnjak Veljko Paunović smenjen je sa klupe meksičkog Čivasa posle ispadanja u četvrtfinalu Aperature. U dvomeču sa Pumasom je imao prednosti od 1:0 pred revanš, a potom je deklasiran 3:0.
Paunoviću je odlazak iz Čivasa teško pao, što se vidi i po poruci na društvenim mrežama.
„Želim da znate da je put koji smo zajedno prešli tokom godine bio fantastičan izazov i nešto zbog čega se osećam veoma ponosnim. Žaliću ostatak svog života što mi je ovaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << poslednji izmakao i osećam se odgovornim za to“, napisao je Paunović.
Prvak sveta sa „Orlićima“ na Novom Zelandu je u klupskoj karijeri vodio uz Čivas i Reding u Čempionšipu, te Čikago Fajer u MLS. Pojavili su se neki navodi da je Almerija zainteresovana da ga angažuje.
Querido Rebaño,
No es fácil gestionar el momento de una despedida, y por lo tanto me es muy difícil hacerlo. En el mundo ideal, me hubiera gustado poder darles un abrazo a cada uno de los 40 millones de ChivaHermanos y agradecerles personalmente, y por eso les dedico esta carta. pic.twitter.com/h3MNYJHrdO
— VPaunovic (@VPaunovic) December 19, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.