Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2023, 07:53

Pauer: Hitno formiranje ZSO je ključni korak ka normalizaciji odnosa

Administratorka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanta Pauer izjavila da je formiranje Zajednice srpskih opština ključni korak koji se mora preduzeti kako bi se obezbedio nastavak procesa normalizacije odnosa između tzv. Kosva i Srbije, dodavši da se taj proces mora okončati međusobnim priznanjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pauer: Stvaranje ZSO suštinski korak za nastavak procesa normalizacije odnosa Kosova i Srbije

Izvor: Beta, 12.Maj.2023

Administratorka Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) Samanta Pauer rekla je danas u Prištini da je stvaranje Zajednice opština sa srpskom većinom (ZSO) suštinski korak da se obezbedi nastavak procesa normalizacije odnosa između Kosova i Srbije.Ona je na zajedničkoj konferenciji za...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.