Pašalić: Deca i mladi se retko pitaju o kulturnom sadržaju kom su izloženi

Izvor: Beta Video, 13.Feb.2020, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pašalić: Deca i mladi se retko pitaju o kulturnom sadržaju kom su izloženi

BEOGRAD - ``Tražio sam istraživanja koja bi me ubedila u to da se deca i mladi pitaju za one kulturne sadržaje kojima su izloženi, da se pitaju šta bi želeli. Nažalost, jako je malo toga. Često su ti projekti ne radi dece, već samo radi onih koji su ih pisali``, rekao je zaštitnik gradjana Zoran Pašalić u Dečjem kulturnom centru. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Pašalić: Deca i mladi se retko pitaju o kulturnom sadržaju kom su izloženi (VIDEO)

Izvor: Beta, 13.Feb.2020

Dečji kulturni centar Beograd i institucija Ombudsmana Srbije pokrenuli su danas ciklus programa pod nazivom "Pravo dece i mladih na kulturu", u okviru kog je ombudsman rekao da se deca i mladi retko pitaju o kulturnom sadržaju kom su izloženi."Tražio sam istraživanja koja bi me ubedila u to da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.