Pas koga niko nije hteo konačno našao dom

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pas koga niko nije hteo konačno našao dom

Snifls (Njuškica) je belgijski šepard koji je rođen sa dva nosa. Simpatičan pas je već imao četiri gazde, da bi na kraju završio u skloništu za pse. Tu je čekao na usvajanje, i posle mesec dana, konačno je našao novog gazdu.

Snifls je rođen sa dva nosa. Veterinari kažu da nikada nisu videli ništa slično. Iako izgleda neobično, to što ima dva nosa ne nosi nikakve posledice po njegovo zdravlje.

Snifls je dospeo na naslovne strane štampe, i svu su se pitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kako to da niko neće ovog prestakog psa.

- Šteta bi bila da Snifls ne nađe dom samo zbog svog izgleda - kaže Sandra Loson, koja vodi Sklonište za pse.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pas koga niko nije hteo konačno našao dom

Izvor: Dzungla.org, 10.Feb.2014

Snifls (Njuškica) je belgijski šepard koji je rođen sa dva nosa. Simpatičan pas je već imao četiri gazde, da bi na kraju završio u skloništu za pse. Tu je čekao na usvajanje, i posle mesec dana, konačno je našao novog gazdu. . OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.