Izvor: Nezavisne Novine, 24.Okt.2011, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlamentarni odbori o predmetu Sjedić i Finci

SARAJEVO - U naredna dva dana u Sarajevu će biti održane sjednice Privremenih zajedničkih odbora oba doma državnog parlamenta za sprovođenje presude Evropskog suda za ljudska prava u Strazburu u predmetu "Sejdić i Finci protiv BiH" tokom kojeg će se dobiti naznake mogućih rekonstrukcija u zakonima i ustavima županija, entiteta i države.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bojić: Vraćanje na aprilski i butmirski paket ustavnih promjena besmisleno

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2011, 17:58

SARAJEVO - Predstavnik SDS-a u Privremenoj parlamentarnoj komisiji za provođenje presude Evropskog suda za ljudska prava u predmetu "Sejdić-Finci" Borislav Bojić upozorio je da vraćanje na aprilski i butmirski paket ustavnih promjena ne može dovesti do ozbiljnih rezultata.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.