Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2016, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parlament BiH počeo raspravu o popisu

SARAJEVO - Saša Magazinović, poslanik SDP-a tražio je na današnjoj hitnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH da se na dnevni red uvrsti informacija Vijeća ministara BiH o sadržaju pisma namjere za novi aranžman s Međunarodnim monetarnim fondom.

Upravo je završena rasprava o dnevnom redu, a prijedlog SDP-a nije usvojen.

Usvojen je dnenvi red sa jednom tačkom koja glasi "Informacija Vijeća ministara o odluci Velimira Jukića, dirketora >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Agencije za statisitku BiH o jedinstvenom programu popisa stanovništa".

Mladen Bosić, predsjedavjaući Predstanvičkog doma BiH dao je pauzu od pola sata kako bi sazvao prošireni Kolegij ovog doma.

Vanredna sjendica Predstanvičkog doma Parlamentarne skušptine BiH počela je danas, a na dnenvom redu je samo jedna tačka i to Informacija Vijeća minsitara BiH o odluci Velimira Jukića, dirketora Agencije za statisitku o jedinstvenom programu obrade podataka popisa stnaovništva.

Sjednica je zakazana na zahtjev Kluba poslanika SNSD-a.

Sjednici prisustvuju Velimir Jukić, Emir Kremić, direktor Federalnog zavoda za statisiku, Radmila Čičković, dirketorica Republičkog zavoda za statistiku RS.

Sjendici ne prisustvuje Denis Zvizdić, predsjedavjaući Vijeća minsitara BiH.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Parlament BiH: Usvojen dnevni red

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Maj.2016

SARAJEVO - Na hitnoj sjednici Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH usvojen je dnenvi red sa jednom tačkom koja glasi "Informacija Vijeća ministara o odluci Velimira Jukića, dirketora Agencije za statisitku BiH o jedinstvenom programu popisa stanovništa"...Saša Magazinović, poslanik...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.