Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Apr.2023, 10:30

Parking servis Novi Sad: Odmiče rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja

Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja, koju izvodi JKP "Parking servis", završena je na desnoj strani Bulevara, od Ulice Pap Pavla do raskrsnice sa Futoškom pijacom, saopštila je Služba za odnose sa javnošću novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja završena na desnoj strani Bulevara

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023

NOVI SAD – Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja, koju izvodi JKP “Parking servis”, završena je na desnoj strani Bulevara, od Ulice Pap Pavla do raskrsnice sa Futoškom pijacom. Radovi su završeni uspešno i pre planiranog roka. Radovi su već nastavljeni na levoj strani Bulevara....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.