Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Apr.2023, 11:16

Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja završena na desnoj strani Bulevara

NOVI SAD – Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja, koju izvodi JKP “Parking servis”, završena je na desnoj strani Bulevara, od Ulice Pap Pavla do raskrsnice sa Futoškom pijacom. Radovi su završeni uspešno i pre planiranog roka. Radovi su već nastavljeni na levoj strani Bulevara. Da podsetimo da će u toku ove rekonstrukcije biti urađena gazeća […]
Vest Rekonstrukcija parkirališta na Bulevaru oslobođenja završena na desnoj strani Bulevara objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

Završena prva faza rekonstrukcije parkirališta na Bulevaru oslobođenja

Izvor: NoviSad.com, 25.Apr.2023

Prva faza radova na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru oslobođenja, od Ulice Novosadskog sajma do Futoške ulice je završena. Radovi su..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.